كـــــــــافيه المـــصريين
شوف يا برنس الرساله دى بتئول انك مش مسجل معانا
فإيه رايك تسجل وتنضم لينا؟؟؟
كـــــــــافيه المـــصريين
شوف يا برنس الرساله دى بتئول انك مش مسجل معانا
فإيه رايك تسجل وتنضم لينا؟؟؟
كـــــــــافيه المـــصريين
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


احدث اصدارات الاغانى |الافلام|لالعاب|البرامج
 
الرئيسيةالمجـــلهأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 سمك مشوي

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
timo

timo


عدد المساهمات : 14
تاريخ التسجيل : 05/06/2010
العمر : 104
الموقع : bebsi-max

سمك مشوي Empty
مُساهمةموضوع: سمك مشوي   سمك مشوي I_icon_minitimeالخميس يونيو 10, 2010 10:25 am

بسم الله الرحمن الرحيم

طبعـا انتو عرفين ان ده حكم عليا وربنا ع الظالم قولو امين

دى طريقه عمل السمك المشوى بس بطريقه حديثه



الطريقة :

1- تشق السمكة بقدر الإمكان إلى الداخل حتى يمكن حشوها

2- ترش السمكة بملح و فلفل من جوه و من بره

3- يقطع الثوم و الليمون و البصل شرائح و يقطع الفلفل نصفين

4- توضع السمكة على ورق ألومنيوم و تفتح ثم تحشى بالبصل و الكزبرة و الليمون
و رشة فلفل أبيض و الشطة و الثوم و رشة ملح و ورق الغار و قطع البطاطس و قرون الفلفل

5- تقلب السمكة و توقف على بطنها ثم ترش فلفل أبيض و زيت زيتون
ثم توضع شرائح ليمون و بصل فوقها ثم تغلف بإحكام

6- توضع في صينية و يوضع شرائح ليمون و ورق غار و شوية ماء في الصينية

7- تدخل الفرن في حرارة 190 أو 200 من 1 ساعة : 4/1 1 ساعة حسب حجمها

8- تزين السمكة بالكزبرة و الليمون و المكسرات و تقدم مع صلصة طحينة أو دقوس
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
سمك مشوي
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
كـــــــــافيه المـــصريين :: المنتدى النسائي :: عالم المطبخ-
انتقل الى: